Een verlichte dansvloer huren om een bruiloft, feest, beurs of andere gelegenheid aan te kleden? Dan kun je via LED-Event.nl prachtige LED verlichte meubels huren, die geschikt zijn voor elke aangelegenheid. De lichtgevende dansvloer zorgt voor een prachtige sfeer, die handmatig wordt bediend door de bijgevoegde afstandsbediening. Zo kun je altijd de gewenste sfeer toepassen, dat past bij het gekozen thema voor je feestje of event. Handig toch?

LED verlichte dansvloer huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte ijsemmer, LED verlichte statafel, LED verlichte kubus of verlichte dansvloer tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuuroptie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende LED verlichte statafels op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten van onze LED verlichte statafels.

verlichte dansvloer hurenWilt u het gemak van een statafel maar mag net even iets opvallender? Ga dan voor de LED verlichte statafel! Een stevige tafel zoals u gewend bent maar dan met sfeervolle kleuren en perfect voor het serveren van hapjes en drankjes.  Zo krijgt ieder evenement, van borrel tot verjaardag, een kleurrijke omlijsting. Zoals al onze producten volledig snoerloos dus optimaal in gebruik. De LED verlichte statafels zijn verkrijgbaar in 45 bij 45 cm en 60 cm x 60 cm. De LED statafels zijn 110cm hoog en volledig snoerloos.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina.