Aanbieding!

5x LED Vloerlamp 120 cm

 125,00  100,00 excl. BTW per dag

LED Vloerlamp – 120 cm

Op zoek naar een origineel versierd evenement? de LED vloerlampen geven een speelse draai aan uw feest. De LED Vloerlamp is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

Aanbieding!

5x LED Swing

 375,00  350,00 excl. BTW per dag

Met de unieke LED swing geeft u een echte festivalsfeer aan uw evenement! Uw gasten kunnen heerlijk relaxen in deze sfeervolle schommels. Met deze swings zet u een feest neer om nooit meer te vergeten. De schommels zijn waterbestendig en kunt u vastmaken aan een sterk frame.

Aanbieding!

LOVE letters

 160,00  140,00 excl. BTW per dag

Met deze letters creëert u de ultieme entree voor uw feest!  De letters LOVE zijn uitermate geschikt als sfeervolle toevoeging op bruiloft of huwelijksfeest en zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. Hiermee geeft u uw feest een stijlvolle signatuur en perfecte achtergrond voor sfeervolle foto’s. Ook verkrijgbaar in de letters WELCOME voor een herkenbare en feestelijk entree.

Aanbieding!

5x LED Kubus 40 cm

 75,00  50,00 excl. BTW per dag

De LED RGB kubus voegt een uniek element toe aan uw evenement. Het is speciaal ontworpen als buitenverlichting maar kan ook binnen gebruikt worden en beschikt over vier verschillende standen. Hierdoor biedt de lamp de perfecte hoeveelheid licht voor elke type evenement. Ook kunt u de lamp afstellen in maar liefst zestien verschillende kleuren via de bijgevoegde infrarood afstandsbediening. De kubus is multifunctioneel en kan worden gebruikt als stoel, feestdecoratie of als bijzettafel. Zo geeft u uw evenement een speelse en afwisselende inrichting.

Aanbieding!

10x LED Bal 20 cm

 100,00  75,00 excl. BTW per dag

LED Bal – 20 cm

Met deze LED ballen geeft u een echt wow-effect aan ieder evenement! Voeg gemakkelijk een speels karakter en sfeer toe aan ieder type feest met deze ballen, verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo krijgt u een uniek decor dat een blijvende indruk zal achterlaten bij uw gasten. Perfect te combineren met het andere LED meubilair dat wij aanbieden, zoals statafels en vloerlampen. De kleuren van het meubilair kunt u op elkaar afstemmen voor een stijlvolle uitstraling.

 

Combi Deals zijn deals/aanbiedingen die je krijgt, omdat je meerdere producten tegelijk huurt. Je betaalt minder dan dat je de producten afzonderlijk huurt.