Op zoek naar een LED kubus om een bruiloft, feest, beurs of andere gelegenheid aan te kleden? Dan kun je via LED-Event.nl prachtige LED verlichte meubels huren, die geschikt zijn voor elke aangelegenheid. De lichtgevende kubussen zorgen voor een prachtige sfeer, die handmatig wordt bediend door de bijgevoegde afstandsbediening. Zo kun je altijd de gewenste sfeer toepassen, dat past bij het gekozen thema voor je feestje of event. Handig toch?

 

LED kubus huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte ijsemmer, LED statafel of LED verlichte kubus tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuur optie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende kubus op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten.

 

 

led kubus in verschillende maten

De kubus is multifunctioneel en kan worden gebruikt als stoel, feestdecoratie of als bijzettafel.

Wilt u uw een uniek element maar nog net even iets opvallender? Ga dan voor de LED kubus! Een stevige kubus zoals u gewend bent maar dan met sfeervolle kleuren en perfect als stoel, feest decoratie of als bijzettafel. Zo krijgt ieder evenement, van borrel tot verjaardag, een kleurrijke omlijsting. Zoals al onze producten volledig snoerloos dus optimaal in gebruik. De LED kubus is verkrijgbaar in 30 bij 30 cm, 40 bij 40 cm en 50 cm x 50 cm.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina.

LED Kubus 30 cm

 10,00

De LED RGB kubus voegt een uniek element toe aan uw evenement. Het is speciaal ontworpen als buitenverlichting maar kan ook binnen gebruikt worden en beschikt over vier verschillende standen. Hierdoor biedt de lamp de perfecte hoeveelheid licht voor elke type evenement. Ook kunt u de lamp afstellen in maar liefst zestien verschillende kleuren via de bijgevoegde infrarood afstandsbediening. De kubus is multifunctioneel en kan worden gebruikt als stoel, feestdecoratie of als bijzettafel. Zo geeft u uw evenement een speelse en afwisselende inrichting.

LED Kubus Open

 15,00

Met deze open LED Kubussen kunt u veel creaties maken. Zo kunt u ze opstapelen tot 1 leuk geheel. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken als LED Ice Bucket. De mogelijkheden zijn eindeloos.