Een personeelsfeest organiseren?

Organiseer je binnenkort een personeelsfeest en ben je opzoek naar een leuke aankleding voor het feest. Neem dan eens een kijkje in ons assortiment LED verlichte meubels. LED sfeerverlichting maakt van festivals, evenementen en feestjes een compleet succes. De kleuren en het licht dat in de avond duidelijk aanwezig is, zorgt voor een vernieuwende, maar bovenal gezellige sfeer. Het is mogelijk om onze LED sfeerverlichting te huren zodat u geen zorgen heeft voor de aankleding van uw personeelsfeest.

De LED dansvloer zorgt meteen voor een spetterend feest!

Deze dansvloer is geschikt voor iedere gelegenheid en zorgt voor een onvergetelijk evenement. Door de unieke verlichting zullen al uw gasten binnen een mum van tijd op de dansvloer staan. Dit stuk is natuurlijk een echte showstopper en zorgt voor een spectaculair feest dat niemand zal vergeten.

LED Statafel

Wilt u het gemak van een statafel maar mag net even iets opvallender? Ga dan voor de LED statafel! Een stevige tafel zoals u gewend bent maar dan met sfeervolle kleuren en perfect voor het serveren van hapjes en drankjes. Zo krijgt ieder evenement, van borrel tot verjaardag, een kleurrijke omlijsting. Zoals al onze producten volledig snoerloos dus optimaal in gebruik. Verkrijgbaar in 45 en 60 cm.

Ontdek de producten

voor jullie personeelsfeest

Wil je een écht onvergetelijk personeelsfeest organiseren? Geef het feest allure en een luxe uitstraling door LED verlichte bar, een LED verlichte dansvloer of onze andere LED verlichte producten te huren voor je personeelsfeest.

LED Bar

 450,00

Het middelpunt van ieder evenement is natuurlijk de bar! Bij LED-event bent u aan het juiste adres voor het creëren van een unieke, opvallende bar. De set bestaat uit 5 losse onderdelen en is gemakkelijk op en af te bouwen. Ideaal te combineren met onze sfeervolle LED barkrukken, waarmee u in één klap extra cachet toevoegt op uw evenement. Verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Zo wordt de LED bar dé eyecatcher op ieder feest!

 

LED Barkruk

 25,00

Barkrukken zoals u ze normaal nooit ziet: prachtig afgewerkt design, praktisch én stijlvol. Zo bouwt u gemakkelijk thuis een bar en geeft u meteen uw feest een professionele uitstraling. Barkrukken kunt u natuurlijk ook combineren met de sfeervolle LED statafel voor extra zitgemak. Zo bouwt u zelf een droomfeest voor iedereen.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina of Instagram.