Organiseer een swingend huwelijksfeest!

Huwelijksfeest organiserenDat is toch een perfecte afsluiting van jullie trouwdag? LED Event verzorgt de aankleding van jouw feest met sfeervol verlichte LED meubels. Een huwelijksfeest is jouw feest, wij helpen je graag om de mooiste dag te realiseren. 

Na een lange dag van plechtigheden wil je gewoon lekker feesten met jullie gasten, op een ideale locatie met een sfeervolle aankleding. Dans met al jouw gasten op onze LED verlichte dansvloer. Deze dansvloer is geschikt voor iedere gelegenheid en zorgt voor een onvergetelijk feest. Door de unieke verlichting zullen al uw gasten binnen een mum van tijd op de dansvloer staan. Dit stuk is natuurlijk een echte showstopper en zorgt voor een spectaculair feest dat niemand zal vergeten.

Met onze LED verlichte bar voeg je in een klap cachet toe aan je feest. De set bestaat uit 5 losse onderdelen en is gemakkelijk op en af te bouwen. De kleur is per deel apart in te stellen. Zo wordt de LED bar dé eyecatcher op jouw huwelijksfeest.

Huur de LOVE letters en creëer de ultieme entree voor uw feest!  De letters LOVE zijn uitermate geschikt als sfeervolle toevoeging op bruiloft of huwelijksfeest en zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. Hiermee geeft u uw feest een stijlvolle signatuur en perfecte achtergrond voor sfeervolle foto’s. Ook verkrijgbaar in de letters WELCOME voor een herkenbare en feestelijk entree.

Ontdek de producten

voor jullie huwelijksfeest

Wil je een écht onvergetelijk huwelijksfeest organiseren? Geef de avond extra allure en een luxe uitstraling door LED verlichte LOVE letter, een LED verlichte bar, een LED verlichte dansvloer of onze andere LED verlichte producten te huren op je huwelijksfeest.

LED Letters “LOVE”

 160,00

Met deze letters creëert u de ultieme entree voor uw feest!  De letters LOVE zijn uitermate geschikt als sfeervolle toevoeging op bruiloft of huwelijksfeest en zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. Hiermee geeft u uw feest een stijlvolle signatuur en perfecte achtergrond voor sfeervolle foto’s. Ook verkrijgbaar in de letters WELCOME voor een herkenbare en feestelijk entree.

LED Bar

 450,00

Het middelpunt van ieder evenement is natuurlijk de bar! Bij LED-event bent u aan het juiste adres voor het creëren van een unieke, opvallende bar. De set bestaat uit 5 losse onderdelen en is gemakkelijk op en af te bouwen. Ideaal te combineren met onze sfeervolle LED barkrukken, waarmee u in één klap extra cachet toevoegt op uw evenement. Verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Zo wordt de LED bar dé eyecatcher op ieder feest!

 

LED Barkruk

 25,00

Barkrukken zoals u ze normaal nooit ziet: prachtig afgewerkt design, praktisch én stijlvol. Zo bouwt u gemakkelijk thuis een bar en geeft u meteen uw feest een professionele uitstraling. Barkrukken kunt u natuurlijk ook combineren met de sfeervolle LED statafel voor extra zitgemak. Zo bouwt u zelf een droomfeest voor iedereen.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina of Instagram.