Over Ons

De drijvende krachten achter LED EVENT zijn Sanne Roemaat en haar broer Roy Roemaat. Zij runnen al enkele jaren hun eigen bedrijf in Hengelo. Samen hadden zij altijd al een droom om gezamenlijk een bedrijf te starten. Sanne en Roy hebben een sterke band en kennen elkaar door en door. Ook op zakelijk vlak vullen zij elkaar goed aan en houden ze elkaar scherp. Daarnaast zijn ze niet bang om uitdagingen uit de weg te gaan. Deze rasondernemers zijn constant bezig met nieuwe producten en diensten die zij de klant kunnen aanbieden.

Sanne onderneemt naast LED EVENT haar eigen bedrijf Evenso Photobooths. Met haar bedrijf komt ze veel op verschillende feesten, beurzen, bruiloften en festivals. Toen LED EVENT op haar pad kwam, was het gelijk duidelijk, “dit is de perfecte toevoeging” naast Evenso Photobooths.

Sanne en Roy willen met LED EVENT de grootste verhuur aanbieder worden van Nederland op het gebied van LED Sfeer Meubilair. Door hun enorme gedrevenheid en passie willen ze kunnen inspelen op elke wens van de klant.

Wilt u meer weten over LED EVENT? Neemt u dan gerust contact op.
LED EVENT bespreekt graag de mogelijkheden om van uw bedrijfsfeest, bruiloft, beurs of festival een sfeervolle ambiance te creëren.

Roy en Sanne