Op zoek naar LED verlichte statafels om een bruiloft, feest, beurs of andere gelegenheid aan te kleden? Dan kun je via LED-Event.nl prachtige LED verlichte meubels huren, die geschikt zijn voor elke aangelegenheid. De lichtgevende statafels zorgen voor een prachtige sfeer, die handmatig wordt bediend door de bijgevoegde afstandsbediening. Zo kun je altijd de gewenste sfeer toepassen, dat past bij het gekozen thema voor je feestje of event. Handig toch?

 

LED verlichte statafels huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte ijsemmer, LED verlichte statafel of LED verlichte kubus tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuuroptie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende LED verlichte statafels op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten van onze LED verlichte statafels.

 

LED verlichte statafel in de kleur rood.
Een stevige tafel zoals u gewend bent maar dan met sfeervolle kleuren en perfect voor het serveren van hapjes en drankjes.

Wilt u het gemak van een statafel maar mag net even iets opvallender? Ga dan voor de LED verlichte statafel! Een stevige tafel zoals u gewend bent maar dan met sfeervolle kleuren en perfect voor het serveren van hapjes en drankjes.  Zo krijgt ieder evenement, van borrel tot verjaardag, een kleurrijke omlijsting. Zoals al onze producten volledig snoerloos dus optimaal in gebruik. De LED verlichte statafels zijn verkrijgbaar in 45 bij 45 cm en 60 cm x 60 cm. De LED statafels zijn 110cm hoog en volledig snoerloos.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina.

LED Statafel

 20,00 30,00

LED Statafel

  • 110 cm hoog
  • 45 x 45 cm of 60 x 60 cm breed
  • 16 verschillende kleuren
  • Draadloos accu-pack
  • Op afstand bedienbaar
  • Avondvullend verlicht
  • Extra dag 30% korting
  • Gratis bezorgd en opgehaald vanaf € 375,-
  • Prijs excl. BTW

LED Bistrotafel Rond

 40,00/ dag

De LED bistrotafel geeft een elegant tintje aan ieder type evenement. Chique afgewerkt met blad waar hapjes en drankjes stevig op kunnen staan. Daarnaast is de bistrotafel voorzien van een metalen ring voor optimaal voetcomfort. Ideaal in combinatie met de LED barkrukken voor een evenement met unieke look en uitstraling. Verkrijgbare hoogte: 96cm.

LED Bar Onderdeel

 100,00/ dag

Heb je geen behoefte om de gehele RGB LED Bar te huren? Dan is het ook mogelijk om slechts een onderdeel hiervan te gebruiken. Het komt namelijk vaak voor dat bedrijven particulieren niet de gehele bar nodig hebben en slechts een element daarvan gebruiken.

LED Barkruk

 25,00/ dag

Barkrukken zoals u ze normaal nooit ziet: prachtig afgewerkt design, praktisch én stijlvol. Zo bouwt u gemakkelijk thuis een bar en geeft u meteen uw feest een professionele uitstraling. Barkrukken kunt u natuurlijk ook combineren met de sfeervolle LED statafel voor extra zitgemak. Zo bouwt u zelf een droomfeest voor iedereen.