Een presentatie organiseren?

Presentatie organiserenBinnenkort voor een nieuwe product of dienst een presentatie organiseren? Of wil je jouw collega’s motiveren en bijvoorbeeld de resultaten van jullie bedrijf presenteren? Decoreer dan je presentatie met onze sfeervolle LED meubels, LED verlichte statafels of LED verlichte stoelen. Voor iedere presentatie hebben wij wel een prachtig LED meubelstuk.

Beleving creëren

Een presentatie organiseren doe je niet zomaar. Het is een speciaal moment waar je alles uit wilt halen. Je wilt goed voor de dag komen en een moment creëren waar je bezoekers het nog lang over zullen hebben. Naast een goed verhaal kun je je boodschap kracht bijzetten door een unieke beleving. Onze sfeervolle LED meubels dragen bij aan die unieke beleving.

Gebruik bijvoorbeeld onze LED barkruk in combinatie met een LED statafel om sprekers op het podium te laten plaats nemen. Aangevuld met onze LED kubussen als decoratie.

LED Barkruk

 25,00

Barkrukken zoals u ze normaal nooit ziet: prachtig afgewerkt design, praktisch én stijlvol. Zo bouwt u gemakkelijk thuis een bar en geeft u meteen uw feest een professionele uitstraling. Barkrukken kunt u natuurlijk ook combineren met de sfeervolle LED statafel voor extra zitgemak. Zo bouwt u zelf een droomfeest voor iedereen.

LED Kubus 30 cm

 10,00

De LED RGB kubus voegt een uniek element toe aan uw evenement. Het is speciaal ontworpen als buitenverlichting maar kan ook binnen gebruikt worden en beschikt over vier verschillende standen. Hierdoor biedt de lamp de perfecte hoeveelheid licht voor elke type evenement. Ook kunt u de lamp afstellen in maar liefst zestien verschillende kleuren via de bijgevoegde infrarood afstandsbediening. De kubus is multifunctioneel en kan worden gebruikt als stoel, feestdecoratie of als bijzettafel. Zo geeft u uw evenement een speelse en afwisselende inrichting.

LED Stoel

 25,00

Deze stoelen zijn handig voor ieder type feest. Creëer gezellige zithoekjes voor uw gasten en geef uw evenement in een handomdraai een feestelijk tintje met de sfeervolle kleuren.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina of Instagram.