Op zoek naar een LED verlichte bar om een bruiloft, feest, beurs of andere gelegenheid aan te kleden? Dan kun je via LED-Event.nl prachtige LED verlichte meubels huren, die geschikt zijn voor elke aangelegenheid. Onze lichtgevende bar zorgt voor een prachtige sfeer, die handmatig wordt bediend door de bijgevoegde afstandsbediening. Zo kun je altijd de gewenste sfeer toepassen, dat past bij het gekozen thema voor je feestje of event. Handig toch?

LED bar huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte ijsemmer, LED statafel, LED verlichte kubus tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuur optie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende LED bar op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten.

LED bar

Het middelpunt van ieder evenement is natuurlijk de bar!

Het middelpunt van ieder evenement is natuurlijk de bar! Ga dan voor de LED bar! Een stevige bar zoals u gewend bent maar dan met sfeervolle kleuren en perfect als stoel, feest decoratie of als bijzettafel. Zo krijgt ieder evenement, van borrel tot verjaardag, een kleurrijke omlijsting. Zoals al onze producten volledig snoerloos dus optimaal in gebruik. De LED bar is in 5 losse delen verkrijgbaar. Ideaal te combineren met onze sfeervolle LED barkrukken, waarmee u in één klap extra cachet toevoegt op uw evenement. 

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina of Instagram