Wil je LED statafels huren om een bruiloft, feest, beurs of andere gelegenheid aan te kleden? Dan kun je via LED-Event.nl prachtige LED verlichte meubels huren, die geschikt zijn voor elke aangelegenheid. De lichtgevende statafels zorgen voor een prachtige sfeer, die handmatig wordt bediend door de bijgevoegde afstandsbediening. Zo kun je altijd de gewenste sfeer toepassen, dat past bij het gekozen thema voor je feestje of event. Handig toch?

LED statafels huren in de kleur rood.

LED statafels huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte ijsemmer, LED statafel of LED verlichte kubus tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuur optie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende LED statafels op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten van onze LED statafels.

Wilt u het gemak van een statafel maar mag net even iets opvallender? Ga dan voor de LED statafel! Een stevige tafel zoals u gewend bent maar dan met sfeervolle kleuren en perfect voor het serveren van hapjes en drankjes.  Zo krijgt ieder evenement, van borrel tot verjaardag, een kleurrijke omlijsting. Zoals al onze producten volledig snoerloos dus optimaal in gebruik. De LED statafels zijn verkrijgbaar in 45 bij 45 cm en 60 cm x 60 cm. De LED statafels zijn 110cm hoog en volledig snoerloos.

LED Statafel

 20,00 30,00

LED Statafel

  • 110 cm hoog
  • 45 x 45 cm of 60 x 60 cm breed
  • 16 verschillende kleuren
  • Draadloos accu-pack
  • Op afstand bedienbaar
  • Avondvullend verlicht
  • Extra dag 30% korting
  • Gratis bezorgd en opgehaald vanaf € 375,-
  • Prijs excl. BTW

LED Bistrotafel Rond

 40,00 excl. BTW per dag

De LED bistrotafel geeft een elegant tintje aan ieder type evenement. Chique afgewerkt met blad waar hapjes en drankjes stevig op kunnen staan. Daarnaast is de bistrotafel voorzien van een metalen ring voor optimaal voetcomfort. Ideaal in combinatie met de LED barkrukken voor een evenement met unieke look en uitstraling. Verkrijgbare hoogte: 96cm.

LED Bar Onderdeel

 100,00 excl. BTW per dag

Heb je geen behoefte om de gehele RGB LED Bar te huren? Dan is het ook mogelijk om slechts een onderdeel hiervan te gebruiken. Het komt namelijk vaak voor dat bedrijven particulieren niet de gehele bar nodig hebben en slechts een element daarvan gebruiken.

LED Kubus

 10,00 20,00

De LED RGB kubus voegt een uniek element toe aan uw evenement. Het is speciaal ontworpen als buitenverlichting maar kan ook binnen gebruikt worden en beschikt over vier verschillende standen. Hierdoor biedt de lamp de perfecte hoeveelheid licht voor elke type evenement. Ook kunt u de lamp afstellen in maar liefst zestien verschillende kleuren via de bijgevoegde infrarood afstandsbediening. De kubus is multifunctioneel en kan worden gebruikt als stoel, feestdecoratie of als bijzettafel. Zo geeft u uw evenement een speelse en afwisselende inrichting.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina.