LED Flessen standaard

LED flessen standaard

LED standaard om je flessen wijn, bier of andere likeuren op te zetten. Leuk te gebruiken in combinatie met de BAR letters en de LED Bar.

Huurprijs 1e dag € 15,- excl. BTW
Huurprijs extra dagen € 10,50 excl. BTW per dag

LED flessen standaard om je flessen wijn, bier of andere likeuren op te zetten. Leuk te gebruiken in combinatie met de BAR letters en de LED Bar.

LED flessen standaard is sfeerbepalend en energiezuinig

De LED flessen standaard is geschikt om flessen wijn, bier of likeuren tentoon te stellen.  De LED flessen standaard heeft een ingebouwde accu en kan draadloos worden gebruikt. Zodoende gaat de lamp gemiddeld 8 uur mee nadat deze volledig is opgeladen. Zo kan de lamp de hele avond mee zonder dat je rekening hoeft te houden met het einde van de brandtijd. Bij de levering ontvang je een oplader. Deze oplader wordt aan de onderzijde van de lamp geplugd en met een stekker in het stopcontact geplaatst. Hiermee kun je de lamp gemakkelijk opladen.

LED flessen standaard huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte ijsemmer, LED verlichte statafel of LED verlichte kubus tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuur optie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende LED ballen op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten van onze LED flessen standaard.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina of Instagram.

Specificaties

Wattage: 2W
Materiaal: Polyetheen (PE)
Oplader: DC 5V 1A
Batterij: Li-ion batterij 2000mAh
Keurmerk: CE/RoHS/UL gekeurd
Afmetingen (lxbxh): 30x30x30 cm
Brandduur: 10 – 12 uren