LED Cijfer 50

LED Cijfers 5 & 0

Wordt jij binnenkort 50? Kies dan voor deze LED Cijfers 50 en maak je verjaardag helemaal compleet. Je kunt de letters gemakkelijk neerzetten en bedienen met de meegeleverde afstandsbediening om zo de juiste kleur te bepalen.

Huurprijs 1e dag € 60,- excl. BTW
Huurprijs extra dagen € 42,- excl. BTW per dag

Kleed je feest of event aan met deze LED Cijfers 5 & 0. Zet de LED Cijfers neer bij de ingang van je feest en je krijgt direct dat WOW effect wat je graag wilt. De cijfers zijn 81 cm hoog. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je wederom de juiste kleur vastzetten.

LED cijfers zijn sfeerbepalend en energiezuinig

De LED cijfers zijn geschikt om bijvoorbeeld bij de ingang van je evenement neer te zetten. De LED cijfers hebben een ingebouwde accu en kunnen hierdoor draadloos worden gebruikt. Zodoende gaat de lamp gemiddeld 8 uur mee nadat deze volledig is opgeladen. Zo kan de lamp de hele avond mee zonder dat je rekening hoeft te houden met het einde van de brandtijd. Bij de levering ontvang je een oplader. Deze oplader wordt aan de onderzijde van de lamp geplugd en met een stekker in het stopcontact geplaatst. Hiermee kun je de lamp gemakkelijk opladen.

LED cijfers huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte cijfers, LED verlichte statafel of LED verlichte kubus tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuur optie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende LED ballen op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten van onze LED flessen standaard.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina of Instagram.

Specificaties

Wattage: 2W
Materiaal: Polyetheen (PE)
Oplader: DC 5V 1A
Batterij: Li-ion batterij 2000mAh
Keurmerk: CE/RoHS/UL gekeurd
Afmetingen (lxbxh): 81×20 cm
Brandduur: 8 – 12 uur