Champagne fles in LED ijsemmer

LED IJsemmer

Met deze ijsemmer geeft u instant een luxe draai aan uw evenement. Handig voor het koelhouden van bier, maar ook voor een chique presentatie van bijvoorbeeld champagne of prosecco. Met de LED ijs-emmer houdt u uw dranken koel en onder handbereik van uw gasten. Uiteraard is de emmer waterproof en veilig in gebruik. Ideaal in combinatie met de LED statafels en kubussen.

Een gegarandeerd succes. Binnen handomdraai een luxe uitstraling.

Huurprijs 1e dag € 10,- excl. BTW
Huurprijs extra dagen € 7,- excl. BTW per dag

Draadloze verlichte LED ijsemmer van LED Event. Lichtgevende ijsemmer. Perfect voor evenement, feest, tuin, salon, salon, woonkamer. Verlicht een bar, woning of tuin met de LED RGB Ijsemmer. Deze waterbestendige lamp zal de sfeer van een tuin, woonkamer of bar veranderen door de diverse kleuren die je kunt doorvoeren. Ook biedt de lamp de perfecte hoeveelheid licht in iedere situatie. Met 4 verschillende lichtstanden en 16 verschillende kleuren heeft de ijsemmer diverse mogelijkheden. Deze instellingen worden gemakkelijk toegepast door de bijgevoegde afstandsbediening. Vanaf dit punt is het mogelijk om je favoriete kleuren in te stellen.

LED IJsemmer is sfeerbepalend en energiezuinig

De LED ijsemmer is geschikt als stoel, decoratie of als bijzettafel op een terras. Hij is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen naar het strand, terras of op een boot. Hierdoor kan de LED ijsemmer voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De LED ijsemmer heeft een ingebouwde accu en kan draadloos worden gebruikt. Zodoende gaat de lamp gemiddeld 8 uur mee nadat deze volledig is opgeladen. Zo kan de lamp de hele avond mee zonder dat je rekening hoeft te houden met het einde van de brandtijd. Bij de levering ontvang je een oplader. Deze oplader wordt aan de onderzijde van de lamp geplugd en met een stekker in het stopcontact geplaatst. Hiermee kun je de lamp gemakkelijk opladen.

LED IJsemmer huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte ijsemmer, LED verlichte statafel of LED verlichte kubus tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuur optie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende LED ballen op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten van onze LED bal. Of huur onze statafels rechtstreeks in onze webshop.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina of Instagram.

Specificaties

Wattage: 2W
Materiaal: Polyetheen (PE)
Oplader: DC 5V 1A
Batterij: Li-ion batterij 2000mAh
Keurmerk: CE/RoHS/UL gekeurd
Afmetingen (lxbxh): 30x30x30 cm
Brandduur: 10 – 12 uren