LED Kubus 50cm

LED Kubus 50cm

LED Kubus 50cm huren voegt een uniek element toe aan uw evenement. Het is speciaal ontworpen als buitenverlichting maar kan ook binnen gebruikt worden en beschikt over vier verschillende standen. Hierdoor biedt de lamp de perfecte hoeveelheid licht voor elke type evenement. Ook kunt u de lamp afstellen in maar liefst zestien verschillende kleuren via de bijgevoegde infrarood afstandsbediening. De kubus is multifunctioneel en kan worden gebruikt als stoel, feestdecoratie of als bijzettafel. Zo geeft u uw evenement een speelse en afwisselende inrichting.

Huurprijs 1e dag € 20,- excl. BTW
Huurprijs extra dagen € 14,- excl. BTW per dag

LED Kubus 50cm huren geeft uw festival, evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of andere feestje moderne en innovatieve uitstraling met onze waterbestendige LED Kubus. Onze LED meubels zijn van hoge kwaliteit en zijn sfeervol verlicht met krachtige LED verlichting. Daarnaast is de kubus stevig en daardoor geschikt voor evenementen. Door middel van de meegeleverde afstandsbediening is het mogelijk om programma’s te selecteren in ruim 16 verschillende kleuren.

LED Kubus is sfeerbepalend en energiezuinig

De LED kubus is geschikt als stoel, decoratie of als bijzettafel op een terras. Hij is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen naar het strand, terras of op een boot. Hierdoor kan de LED Kubus voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De LED kubus heeft een ingebouwde accu en kan draadloos worden gebruikt. Zodoende gaat de lamp gemiddeld 8 uur mee nadat deze volledig is opgeladen. Zo kan de lamp de hele avond mee zonder dat je rekening hoeft te houden met het einde van de brandtijd. Bij de levering ontvang je een oplader. Deze oplader wordt aan de onderzijde van de lamp geplugd en met een stekker in het stopcontact geplaatst. Hiermee kun je de lamp gemakkelijk opladen.

LED Kubus 50cm huren, hoe werkt dat?

Ben jij zojuist een prachtige LED verlichte ijsemmer, LED verlichte statafel of LED verlichte kubus tegen het lijf gelopen? Dan kun je direct gebruik maken van onze verhuur optie. Laat je gasten in hogere sferen komen door de langzaam van kleur veranderende LED ballen op jouw feest of evenement! Wil je op voorhand eerst een prijsindicatie ontvangen, dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. De offerte geeft een inzicht in de totale kosten van onze LED bal. Of huur onze statafels rechtstreeks in onze webshop.

Bekijk onze producten ook op onze Facebook pagina of Instagram.

Specificaties

Wattage: 2W
Materiaal: Polyetheen (PE)
Oplader: DC 5V 1A
Batterij: Li-ion batterij 2000mAh
Keurmerk: CE/RoHS/UL gekeurd
Afmetingen (lxbxh): 50x50x50 cm
Brandduur: 10 – 12 uren